HTML

Blogger-e vagy?

Blogger-e. vagy?

Friss topikok

2009.02.09. 22:45 Médiafika

Bul Vár

Srácok figyelem, bulvárhír, csak erős idegzetűeknek!

Liptai Kárászra cserélte Gesztesit

Két buliban két különböző férfival töltötte a szombat estéjét Liptai Claudia. A Mokka műsorvezetője a Story Gálára férje, Gesztesi Károly oldalán mutatkozott, néhány órával később az Újságírók bálján már kollégájával, Kárász Róberttel mulatott.

(És ez érdekli a kedves olvasókat tényleg?)

 

Alig lehet követni a Liptai Claudia és Gesztesi Károly körüli eseményeket, már egy ország találgat, mi az igazság kapcsolatuk válságáról.

(Nem, nem egy ország, mert engem kurvára nem érdekel!)

A házaspár néhány napja még azt nyilatkozta, hogy nem tudnak együtt élni, ezért külön költöznek, a szombat esti Story díjkiosztó gálájára azonban kéz a kézben érkeztek és nem mozdultak egymás mellôl.

Díjat is kaptak, az internetezők szerint ugyanis ők voltak a legkedveltebbek 2008-ban.  (Szerintem meg a Ferit kedveltem a legjobban 2008-ba, meg a jo csajokat bazzee)



A Story Gálán Gesztesivel együtt jelent meg Liptai és minden szem őket figyelte, pár órával később Claudia egy báli asztalnál duruzsolt Kárásszal, aki meg is táncoltatta az újságíróbálon

 

 

 

 

Nézzétek a képeket! SUGÁRZIK A ZEROTIKA:((((

 

– Amikor megtudtuk, hogy minket is díjaznak, éppen azon vitatkoztunk Karcsival, hogy ki vigye a kanapét – utalt az esetleges válásukról szóló hírekre Liptai Claudia.
– Persze ma is egész nap veszekedtünk a készülődésnél, ezért vagyok berekedve – vette át a szót Gesztesi, majd Claudia élcelődött a körülöttük zajló eseményekről. – Nekünk már az elég, hogy Ördög Nórát letaszítottuk a címlapokról – mondta Liptai. A páros ezután néhány órán keresztül mosolyogva pózolt a kameráknak, majd távoztak a rendezvényről. Ekkor sokan gondolhatták, hogy együtt töltik majd az est hátralévő részét, ez azonban nem így történt. Legnagyobb meglepetésünkre ugyanis Claudia ugyanabban a ruhában egy másik partin is feltűnt, bár már férje nélkül. A Mokka műsorvezetője az egész estét kollégája, Kárász Róbert társaságában töltötte. Hol meghitten beszélgettek, máskor meg jókedvűen táncoltak éjszakába nyúlóan. A Bors utánajárt, mi is történt valójában. – Mindenki számára köztudott, hogy Claudia és én együtt vezetünk műsort a Mokkában – kezdte Kárász Róbert. – Az Újságírók bálján a reggeli műsor munkatársai vettek részt a TV2 részéről. Ha Gesztesi Károly is tagja lenne a csapatunknak, biztosan ő is ott lett volna. De ugyanúgy ott volt Demcsák Zsuzsa is, akivel szintén táncoltam aznap éjjel. Szerettük volna Liptai Claudia véleményét is meghallgatni, de nem volt módunkban feltenni kérdéseinket.

 

Kedves bors!

Hírérték: 0

Fontosság: 0

Ha valakinek a házassága válságban van, oldja meg, és kibaszottul ne hozza le a bors, engem például idegesítene hogyha a magánéletemen csámcsognának. Bár attól függ.... Ha annyi pénz kapnék, mint ezek, lehet hogy meggondolnám...

És ti?

Szólj hozzá!

Címkék: média blog tv2 celeb magyar bulvár faszság hhír


A bejegyzés trackback címe:

https://bloggerevagy.blog.hu/api/trackback/id/tr40933600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása